Продажба на ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

Најшироката палета на градежни материјали, железарија и браварија,
како и рачен и електричен алат по најповлни цени во Македонија.

Here's the Nirman family. A small and reliable team with some excellent developer, frontend engineers.

Арматури
Профили
Граѓа
Ќерамиди
Тули и блокови
Водоотпорна иверица

Продажба на СТАНОВИ

All Items
61,50 м2
77.92 м2
78.84 м2
51.22 м2
46.03 м2
83.44 м2
33.27 м2
67.00 м2

Самостојна ИЗГРАДБА

Становите кои ги продаваме се изградени од нашата компанија и ние директно гарантираме за нивниот квалитет!

Производство на висококвалитетни ЕЛА ПЕЛЕТИ

100% природен органски производ со загарантиран квалитет. Влажност <7%, Калорична моќ >5 KWh/Kg, Пепелост <0,7%!

ИЗГРАДЕНИ

ПРОДАДЕНИ

ЗА ПРОДАЖБА

Куќа - комплет
Фасада
Термо фасада

СИТЕ МАТЕРИЈАЛИ

  • Цемент
  • Арматура
  • Вар
  • Тули
  • Ќерамиди ...

Имате замисла да градите куќа, викендица или било каква тврда градба? Ваше е само да ни ја испратите замислената квадратура и ние ќе ви доставиме детална понуда со се што ви е потребно по убедливо најповолни цени и БЕСПЛАТНА ДОСТАВА !!!

СИТЕ МАТЕРИЈАЛИ

  • Бои

Планирате да поставите фасада на вашата нова куќа или да ја обновите старата? Веројатно се прашувате колку ве ме чини сето тоа? Не грижете се, ние сме тука за вас. Испрате те ни ја вкупната површина на ѕидовите во метри квадратни и ние ќе ви испратиме целосна понуда со се што ви е потребно.

СИТЕ МАТЕРИЈАЛИ

  • Стиропор
  • Мрежа
  • Лепак
  • Боја...

Барате решение за удобен дом во периодот на студените зими и долгите и топли лета? Испратете ни ја квадратурата која на планирате да поставувате термо фасада и ние ќе ви испратиме детална понуда со сите материјали кои ви се потребни и тоа со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до Вашиот дом!