Контакт

ДРАГИ-КОМ ДООЕЛ

Дојранска 56, 1484 Богданци

+38970279833

+38934221905

kontakt@dragi-kom.mk

www.dragi-kom.mk

Пон - Саб: 7:00 - 17:00

ДРАГИ-КОМ СТРУМИЦА

Маршал Тито бр.128, 2400 Струмица

+38970279833

strumica@dragi-kom.mk

ДРАГИ-КОМ ДОЈРАН

Маршал Тито бр.91, 1487, Дојран

+38934225437

dojran@dragi-kom.mk

Контактирајте нѐ веднаш

Сите пораки кои ќе ги испратите преку контакт формата ќе пристигнат на нашата официјална е-маил адреса. Ќе добиете одговор во најкраток можен рок. Ви благодариме.

Ипраќањето на повеќе од 3 последователни пораки во краток временски интервал нашите сервери ќе го регистрираат како спам и Вашата IP адреса ќе биде блокирана. Во случај на ненамерна грешка или било каков проблем со контакт формата Ве молиме да не контактирате на нашиот телефон 034/221-905