Сигурен избор за квалитетни градежни материјали и станови

Доколку започнувате да градите тогаш ние сме Вашиот најсигурен деловен партнер. Кај нас ќе најдете буквално се од градежни материјали.

КОНТАКТ

За нас

Ние сме компанија со репутација во градежната индустрија повеќе од 20 години. Нашата основна посветеност е да ги задоволиме потребите на нашите клиенти преку продажба на висококвалитетни градежни материјали, како и преку изградба и продажба на станови кои одговараат на најсовремените стандарди.

Со нашата широка палета на производи и услуги, ги задоволуваме сите потреби за градежни материјали. Нашите магацини и складишта за градежни материјали гарантираат достапност и брзина во испораката на производите, осигурувајќи сигурност и задоволство за нашите клиенти.

Со интегритет и посветеност кон квалитет, целосно сме посветени да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти и да создаваме долготрајни и успешни деловни врски.

ПОНУДА

Бои, лакови и алати

Железарија и браварија

Магацини

Продажба на градежни материјали

Изградба и продажба на станови

Складиште на градежни материјали

Продажба на ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

Кај нас ќе најдете буквално сè од градежни материјали. Тули, цемент, арматура, керамиди, граѓа, профили, блокови како и најголем избор на бои и лакови, железарија и браварија. Нашата понуда опфаќа производи од различни брендови, што ги задоволува потребите на секој градежен проект.

Исто така, имаме на располагање рачен и електричен алат, што Ви овозможува да ги завршите Вашите проекти со леснотија и ефикасност.

Нашата визија е да бидеме Вашиот прв избор за градежни материјали и да Ви обезбедиме сè што Ви треба за успешното реализирање на Вашите градежни проекти.

КОНТАКТ

Изградба и продажба на СТАНОВИ

Нашата компанија се занимава со изградба и продажба на станови изградени по највисоките европски стандарди.

Станбено деловниот објект се наоѓа на атрактивна локација на улица 7-Ми Ноември во Гевгелија. При донесувањето на одлуката за вложување, исполнети се сите критериуми за максимална функционалност на просторот и задоволување на секојдневните потреби на станарите. Објектот претставува армирано бетонска конструкција која ги задоволува и најстрогите домашни и европски стандарди за сеизмичка стабилност.

Особено внимание е посветено на постигнување на врвна топлинска, звучна и хидро изолација во ракмите на објектот. За изградба на објектот се користени градежни материјали од реномирани домашни и европски производители со гаранција за квалитет од производителот.

КОНТАКТ

Продажба на ЕЛА ПЕЛЕТИ

Квалитетот е елемент кој секој купувач го бара во купениот производ. Почувствувајте го квалитетот преку топлата и пријатна атмосфера поддржана со А1 класа пелети.

Купувајте Македонски производи и создавајте бесценети моменти со најблиските поминувајќи ги деновите во Вашиот топол дом со ЕЛА ПЕЛЕТИ.

КОНТАКТ

Сè на едно место

Ние сме Вашиот идеален избор за секоја градежна потреба. Контактирајте нè, и закажете состанок или консултација со нашите експерти.

КОНТАКТ

Галерија

    Контакт

    Вчитува
    Се појави грешка. Ве молиме обидете се повторно.
    Вашата порака е испратена. Ви благодариме!